Najnovšie recenzie zo sekcie Hrebene a nožničky na fúzy
- Ideálne do ruky
- Jemne škrabka
synátor má krásnu učesanú bradu
- Všetko Kvalitné produkty
spokojnosť
- Balenie
- Spracovanie produktov
- Ostré ako britva
- Geniálne držanie
- dizajn
Barber Line beard moustache folding acetate comb 04545 profesionalny skladaci hrebeň na bradu a fuzy
- praktická veľkosť na použitie aj na cestách
- Super skladná vecička.
- Akurát do dlane, kančie štetiny
- štetiny vypadávajú, sú tvrdé
Priemer.
YouTube SLOVENSKO ZHORA
- Dva v jednom
- Cestovné balenie
Kefu a hrebeň potrebuje každý poriadny "hřebec" Pri tomto sete je kvalitný drevený hrebeň a kvalitná kefa na vaše bajúzy. ;)
- Mäkká kefka
som spokojný
Reakcia obchodu Angry Beards
Zdarec,
moc děkujeme za recenzi.
Těší nás, že jsi spoko.
Měj se
Angry Beards
- Maximálna spokojnosť so zakúpenými produktami.
- pekný dizajn
- praktický obal
- jedna strana čepelí je oblá aby sa človek neporanil
- odstrihnú aj tie najhrubšie fúzy bez problémov
Nožničky na fúzy s ktorými sa ľahko manévruje a pri všetkej bezpečnosti každý vytŕťajúci fúz či chlp odstrihnú.
- kvalitné a štýlové spracovanie
- dodávané v peknej látkovej taštičke
Zatiaľ moja prvá kefa na bradu, ale splnila účel. Dobre sa drží a pekne rozčesáva ako som si predstavoval. Priateľka si ju chcela ukradnúť na rozčesávanie vlasov :D:D takže asi kvalita.
- Kapitánov ručne vyrobený skladací hrebeň na bradu. Takže už nemusíte o vždy a všade perfektnej brade iba snívať.
- Nápis sa rýchlo ošúcha
- Nebudeme vám asi vysvetľovať, čo sú to nožnice. Kapitánove nožnice sa hodia na mnoho vecí. Napríklad k tomu, aby vaša brada vyzerala vždy perfektne. A aby zatočili s tými neskutočnými bokombradami. Sú zabalené v krásnom puzdre z prírodnej farbenej kože a zaistené remienkom a mosadznou sponou - to aby sa vám na úteku pred medveďom hnedým nestratili.
- Aj tuto kefu na bradu BarberLine odporúčam každému.Budete veľmi spokojny:-)
- Barber Line kefa na bradu,aj keď je mala,ale veľmi skvela na moju bradu.Tak ju odporúčam každému.
Zobrazujem 61 - 80 zo 119 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6 Ďalšie »